Alumni i UEJL-së që synon revolucion në shpikjen e kontrolluesve universal të lojërave dhe aplikacioneve të tjera

Alumni i UEJL-së, Enis Hyseni është shumë afër në shpikjen e një kontrolluesi, që do të mund të zëvendësojë “mouse –in” dhe “joystick-un”. Enisi Hyseni,…