Koncert Humanitar – Të ndihmojmë Xhesime Ademin

Xhesime Ademi, 21 vjeçarja nga Gostivari e prekur nga Leukemia, momentalisht ndodhet në spital në Turqi.. Asaj i duhet ndihma jonë që të mbijetoje dhe të fitoj këtë sfidë..
Klubi i Bamirësisë, pranë UEJL, ju fton të gjithëve në Koncertin e organizuar humanitar, të hënën (4 Prill) nga ora 8:30 në University Lounge…
Sepse këtë rradhë kënaqësia juaj do të bëhet shpërblim për jetën e Xhesimes..